Kayserispor 0-3 Galatasaray | MAÇ SONUCU
Sports
249

Kayserispor 0-3 Galatasaray | MAÇ SONUCU

VANAF TERIM DIT SEIZOEN EERSTE KEER 4-4-2
Fatih Terim heeft belangrijke wijzigingen aangebracht in de weg naar Kayserispor. De ervaren coach nam zijn ploeg voor het eerst dit seizoen mee op het veld met een 4-4-2-opstelling. Terim, die twee in-vorm spitsen Mostafa Mohamed en Falcao samen speelde, gaf Emre Akbaba een kans op elf na een lange onderbreking.

DE SERVICE VAN FEGHOULI STAAT OP DE AGENDA!
Feghouli kwam in het laatste deel van de tweede helft in de wedstrijd en toonde meteen zijn kwaliteit. De Algerijnse ster oogstte applaus door een schitterende assist te geven in het doel van Onyekuru, dat de stand op 3-0 bracht.

ONYEKURU-INGANG IS OPNIEUW GEDAAN!
Henry Onyekuru, die gisteren op de bank zat, kwam in de 67e minuut in de wedstrijd. De Nigeriaanse ster heeft letterlijk de vorm van het spel veranderd. Henry Onyekuru, die Galatasaray verving door in de 81e minuut de 2-0 te maken, betrad in de 89e minuut opnieuw het podium en bepaalde de stand. De jonge voetballer kwam in de 46e minuut in Gaziantep in de wedstrijd en scoorde 2 doelpunten en bracht de overwinning.

MOHAMED WAS DEZE KEER LEEG
Mostafa Mohamed, wiens rode kaart penalty eindigde, nam gisteren zijn plaats in om 11 uur. De Egyptische ster, die met Falcao een dubbele spits speelde, kon niet doen wat verwacht werd. Mostafa Mohamed passeerde de verplaatsing van Kayseri leeg.