Videos Sports Ingezonden WK Kwalificatie EURO Meest Gelezen Recente Berichten

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt 15-03-2021 (15 maart 2021)

Welkom bij Turksevoetbal.nl, aangeboden door Turksevoetbal.nl. De Algemene Voorwaarden van Turksevoetbal.nl ("Beleid") beschrijft de informatie die we van u verzamelen wanneer u de Site, mobiele applicaties en aanverwante diensten gebruikt en hoe we die informatie gebruiken, verwerken en vrijgeven.

Uw toegang tot en gebruik van de dienst Turksevoetbal.nl is afhankelijk van uw aanvaarding en naleving van deze Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben tot of gebruik maken van de dienst.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van turksevoetbal.nl, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden.

Toepasselijk recht

Deze voorwaarden worden beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van EU zonder rekening te houden met conflicterende wettelijke bepalingen.

Ons onvermogen om enig recht of bepaling van deze Voorwaarden af te dwingen, zal niet worden beschouwd als een verklaring van afstand van die rechten.
Als een bepaling van deze Voorwaarden door een rechtbank als ongeldig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, blijven de overige bepalingen van deze Voorwaarden van kracht.

Deze voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen ons met betrekking tot onze service en vervangen en vervangen alle eerdere overeenkomsten die we tussen ons hebben met betrekking tot de service.

Account

Wanneer u een account bij ons aanmaakt, moet u ons te allen tijde informatie verstrekken die juist, volledig en actueel is. Als u dit niet doet, vormt dit een schending van de Voorwaarden, wat kan resulteren in onmiddellijke beëindiging van uw account op onze Service.

U bent verantwoordelijk voor het beschermen van het wachtwoord dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de dienst turksevoetbal.nl.

U stemt ermee in uw wachtwoord niet aan derden bekend te maken. U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen wanneer u zich bewust wordt van een inbreuk op de beveiliging of ongeoorloofd gebruik van uw account.

Links naar andere websites

Onze service kan links bevatten naar websites of services van derden die geen eigendom zijn van of beheerd worden door Turksevoetbal.nl.

Turksevoetbal.nl heeft geen controle over en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of services van derden.

Verder erkent u en gaat u ermee akkoord dat Turksevoetbal.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of services.

We raden u ten zeerste aan om de algemene voorwaarden en het privacybeleid te lezen van websites of diensten van derden die u bezoekt.

Wijzigingen en updates van dit beleid

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen of te vervangen. Als u niet akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden, stop dan met het gebruik van de turksevoetbal.nl.

Contact Informatie

Neem contact op met Turksevoetbal.nl met vragen of opmerkingen over dit beleid, uw informatie, onze openbaarmakingspraktijken van derden of uw toestemmingskeuzes.

Turksevoetbal
https://www.turksevoetbal.nl
Email: privacy@deturksevoetbal.nl

Reclame banner horizontaal
14e week Medipol Basaksehir FK - Altay 26-11-2021
WK-kwalificatie: Turkije - Nederland (4-2) Burak Yilmaz vernedert het Nederlandse Elftal
Galatasaray 3 - 4 Caykur Rizespor
Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği
Gaziantep FK 2-0 Denizlispor
Ankaragücü 3-0 Göztepe
Alanyaspor 4-0 Antalyaspor
Çaykur Rizespor 1-0 Atakaş Hatayspor
Demir Grup Sivasspor 1-0 Fatih Karagümrük
Kayserispor 0-3 Galatasaray | MAÇ SONUCU